DGMR Congres Fire Safety in a Sustainable Future

DGMR Congres Fire Safety in a Sustainable Future

Op 21 maart 2024 vindt het DGMR Congres Fire Safety in a Sustainable Future plaats. Dit congres zorgt ervoor dat u weer helemaal bij bent. Niet alleen door een holistische kijk te geven op de combinatie van brandveiligheid en duurzaam bouwen, maar ook door het aanbieden van de nieuwste onderzoeksresultaten en praktische informatie op relevante deelgebieden. De presentaties op dit congres zijn in het Engels. De kosten voor het congres zijn 290 euro exclusief BTW.

De wereld om ons heen verandert en de veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Klimaatverandering, maar ook de beschikbaarheid van natuurlijke grondstoffen, dwingt de bouwsector om na te denken over de huidige manier van bouwen. De bouwsector is zich wel bewust van deze ontwikkelingen, maar bevat de gevolgen die dit heeft voor de brandveiligheid van gebouwen nog niet volledig. Het DGMR Congres Fire Safety in a Sustainable Future brengt u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Een combinatie van topsprekers
Deze dag met nationale en internationale topsprekers wilt u niet missen! Angus Law (University of Edinburgh) presenteert het laatste onderzoek naar brandgedrag van gevels als systeem. Margaret Simonson McNamee (Lund University) vertelt alles over haar werk op het gebied van brandbestendigheid van duurzame gebouwen. Wojciech Wegrzynski (ITB) deelt de resultaten van grootschalige brandtesten op (groene) gevels en Johan Anderson (RISE) presenteert de laatste resultaten van de ontwikkeling van een Europese grootschalige brandtest voor gevels. Heikki Väänänen (Europese Commissie) vat de huidige brandveiligheidsactiviteiten in DC GROW samen.

Nieuwe manieren van testen om de brandveiligheid van gevels in Nederland aan te tonen zullen worden gepresenteerd door Rudolf van Mierlo en Paul Hoondert (DGMR). Collega Johan Hoogeweg schetst de ontwikkelingen van sprinklersystemen in duurzame woonomgevingen. En Patries Robijn-Meijers (DGMR) sluit de presentaties af met de resultaten van grootschalige testen uitgevoerd op brandvertragend behandeld CLT.

Dit congres is een unieke gelegenheid voor brandveiligheidsprofessionals en gevelbouwers om op de hoogte te raken over de nieuwste ontwikkelingen.

Meer informatie en inschrijven: DGMR Congres Fire Safety in a Sustainable Future | DGMR